Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدهی قبوض انرژی مصرف کنندگان انگلیسی به بالاترین حد خود رسیده است؛ به طوری که 6 میلیون خانوار انگلیسی به طور متوسط 206 پوند (249 دلار) به تامین کنندگان انرژی بدهکار هستند.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، بدهی قبوض انرژی مصرف کنندگان انگلیسی به بالاترین حد خود رسیده است؛ به طوری که 6 میلیون خانوار انگلیسی به طور متوسط 206 پوند (249 دلار) به تامین کنندگان انرژی بدهکار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم، پیش از افزایش دوباره مبلغ قبوض در ماه های اکتبر و ژانویه است.

انگلیس برای افزایش 82 درصدی قبوض انرژی در ماه اکتبر آماده می شود و موسسات خیریه هشدار داده اند، در صورتی که دولت بسته حمایتی چند میلیارد پوندی برای کاهش آسیب ناشی از این افزایش هزینه فراهم نکند، میلیون ها نفر فقیر می شوند.

قبوض انرژی در ماه آوریل (فروردین ماه) 54 درصد افزایش یافت و اکنون پایگاه اینترنتی Uswitch اعلام کرده است، با بدهی 1.3 میلیارد پوندی به تامین کنندگان انرژی، رقم بدهی انرژی به بالاترین حد خود رسیده که 3 برابر رقم ماه سپتامبر گذشته است.

تقریبا یک چهارم خانوارها 206 پوند بدهکار هستند که در تنها 4 ماه 10 درصد افزایش یافته است.

این بدهی در زمانی روی هم جمع شده است که خانوارها باید به طور معمول در حال ایجاد اعتبار در حساب های خود برای کمک به دوره پرهزینه تر زمستان باشند. Uswitch اعلام کرد، هشت میلیون خانوار در حال حاضر هیچ مانده اعتباری ندارند.

این ارقام، ابعاد چالشی را که دو نامزد تصدی پست نخست وزیری بعدی انگلیس در 5 سپتامبر با آن مواجه هستند را نشان می دهد.

لیز تراس، وزیر امور خارجه و ریشی سوناک، وزیر سابق دارایی، در روزهای اخیر تحت فشار هستند تا مشخص کنند که چگونه از مردم در سال آینده حمایت خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قبوض انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • با 123 بازی کمتر از دیوید بکام؛ جود بلینگام گلزن‌ترین انگلیسی تاریخ رئال مادرید شد!
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟